Karolinebøffer med hasselbackkartofler og smørsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Mulle Indsendt : Red : |
|
|
Kom kød, æg, rasp, salt og peber i en skål og rør farsen grundigt med en grydeske. Form 4 hakkebøffer og steg dem på panden 4 minutter på hver side i stegeklar margarine. Sæt bøfferne i smurt ildfast fad.
Læg en osteskive på hver bøf. Skyl og del tomaterne i halve. Læg ½ tomat ovenpå hver bøf med den buede side op. Stik en kødnål gennem det hele. Sæt i en 225 grader varm ovn i ca. 10 minutter før serveringen.
Skræl kartoflerne. Skær dem i skiver, skær kun halvt igennem. Sættes i et smurt ildfast fad. Pensl med olie. Drys med krydderier. Bag i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. (I mikroovn ved fuld effekt i 25 minutter).
Smelt smør eller margarine til - lige før servering.
|
|
Opskriften er vist 16671 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2009-01-28 17:22:10 Det smager godt med revet muskatnød oven på kartoflerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne