Æblekage Glutenfri
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Sukker, fedtstof, æggeblommer og franskbrød røres godt. Hviderne piskes stive og vendes i til sidst. Fordel æblemosen i et ildfast fad. Kom dejen herover. Hæld fløde over kagen. Bages ved 180° i 60 min.
|
|
Opskriften er vist 11971 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne