Krumkager 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Nemt og enkelt. Alle ingredienserne piskes sammen. Kagerne bages i et dessertjern i ca. 25 sekunder.
Efter bagning kan krumkagen formes som f.eks. kræmmerhus, rullet sammen eller kurv.
Krumkagerør: straks efter bagning rulles krumkagen til et rør med plads til fyld. Kan fyldes med chokolademousse.
Krumkagekurv: straks efter bagning lægges krumkagen forsigtigt over en omvendt kop eller lille skål, så den tager form derefter. Lad den ligge til den er helt kold.
Krumkage: kan også bare rulles kun halvdelen til tynd rulle.
Derefter pyntes med is, flødeskum, chokolade, frugt eller andet efter ønske.
|
|
Opskriften er vist 17835 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne