Inges æble grød/kompot
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Ingemat Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skrælles og udkernes samt skæres i små tern. Dernæst puttes de i en gryde med vandt, hvor de kogest til mos/kompot(kan tage rimelig lang tid). Til sidst tilsættes sukker og kanel efter smag.
Tips: Man kan selv vurdere hvor grov man vil have retten. Jo mere moset man vil have den, jo mere vand kan man komme ved, og så også lade koge længere. Vil man gerne have det groft kan man nøjes med lidt mindre vand. og koge knapt så meget. Som dessert kan det serveres groft med flødeskum eller cremefraiche til. God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 5150 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne