Korender trekanter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser æltes grundigt sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal dog ikke blødgøres, men havde sin normale konsistens, eller bliver dejen for blød.
Den æltede dej deles op i fire lige store stykker, der hver for sig rulles til pølseform ca. 30 cm. Pølserne trykkes ud til trekantet form og stilles til afkøling, til de er så faste at dejen kan skæres i skiver 6-7 mm. Tykkelse. Denne dej kan således opbevares i længere tid i køleskabet og bages efter behov. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 7 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 1 portion giver ca. 140 stk. |
|
Opskriften er vist 4567 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne