Nemme pitabrød
Indsendt af : Tofly Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør lunt vand, gær, salt og olie godt sammen.
Bland mel i lidt efter lidt, og ælt derefter dejen godt igennem med hænderne
Lad dejen hæve i ca. ½ time.
Del dejen i 30 boller Rul hver bolle flad med kagerullen til den er ca. 1 cm. Læg de udrullede pitabrød på opvredne viskestykker og læg tilsvarende over. Lad hæve yderligere 1 time. Forvarm ovnen til 220 grader MED bageplade i Når ovnen er opvarmet, lægges pitabrødene på den varme bageplade, og bages til de ”har pustet sig helt op” (bemærk bagepladen skal sættes i midten af ovnen) Tips: Mine kommentar til opskriften/retten: Denne opskrift er endnu én jeg har fået af en Iransk dame engang, den er nem at lave, og brødene bliver efter min mening meget bedre end de tørre papstykker man kan købe i butikkerne. Put fyld i efter ønske, eller prøv med falaffel eller bare en skive ost og et stykke skinke og varm den i ovnen. |
|
Opskriften er vist 29578 gange,
og udskrevet 798 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Tofly - 2016-07-18 00:02:54 Jeg kan se at alletiders kogebog har lavet om på min opskrift.Den opskrift de har skrevet med et kg.mel svarer til ca. 15 pitabrød.Min oprindelige på 30 er med to kg.:-) Diana - 2010-06-07 19:58:08 hej, jeg vil gerne afprøve opskriften,men er usikker på om viskestykkerne skal med i ovnen? ALiana - 2009-09-19 12:48:58 Første gang kunne jeg ikke få dem af viskestykket igen fordi de satte sig fast, så det så sjovt ud. Men de smager jo rigtig godt. Min iranske mand er yderst velfornøjet... ann - 2008-10-23 08:21:47 rigtig god opskrtift. selv børnene syntes de er gode LOTTE - 2007-07-11 15:30:02 DE ER RIGTIGE GODE MEN JEG FIK BURGER BOLLER DE FØRSTE JEG BAGTE SÅ JEG RULLEDE DEM IGEN MED KAGE RULLEN OG SÅ BLEV DE FANTASTISKE LIDT ARBEJDE MEN DET ER JO BARE HYGGELIGT.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne