Falafel 03
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Tofly Indsendt : Red : |
|
|
*Læg kikærterne i blød i em skål overdækket helt af vand i mindst 12 timer
*Blend dem fint med persille og hvidløg
*Tilsæt bagepulver, salt og spidskommen
*Form dem til flade ”frikadeller”(sørg for at presse ”dejen” godt sammen)
*Frituresteg dem i olien til de er gyldne
Tips: Mine kommentar til opskriften/retten: Denne opskrift fik jeg af en Iransk dame engang, hun brugte et krydderi fra sit hjemland, som jeg aldrig fik navnet på, men jeg bruger i stedet spidskommen, da det giver lidt den samme smag. I div. indvandrer grønthandlere kan man købe et specialredskab til at forme falaffel´en med, men der kan også bruges to skeer. Hjemme hos mig spiser vi falaffel´en i pitabrød med salat i. |
|
Opskriften er vist 13819 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Araberne - 2008-10-04 21:05:41 Vi elsker arabiske falafiil det så lækkert .. Og taaak fodii vi kan finde opskriftet her hos jer :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne