Kalkunstroganoff 02

Kalkunstroganoff 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt af : Tofly

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalkunbryst
 Lidthvedemel
1 løg
500 g.champignon
50 g.smør
1 spsk.rosenpaprika
1.5 spsk.koncentreret tomatpure
1 dl.bouillon
1 lille bøtte cremefraiche 38%
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kalkunkødet i ca. 2 cm tykke strimler. Vend kødet i mel.

Pil og hak løget groft. Rens champignonerne og halver de store.

Damp champignonerne i en tør gryde i et par minutter uden låg. Ryst gryden, så alle bliver dampet. Tag gryden fra varmen.

Smelt smørret i en gryde og svits løget let. Brun derefter kalkunkødet sammen med løget. Kødet må kun lige tage farve Tilsæt paprika, tomatpure og bouillon og lad det simre under låg i 7-10 min.

Drys champignoner i og giv retten yderligere 5 min. Eller til kødet er mørt.

Rør cremefraiche i og smag til med salt & peber.

Server med ris eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 7724 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-15 22:36:33
Hvad sker der ? To enslydende opskrifter på kalkunstroganoff med vidt forskellig gennemsnitlig karakterbedømmelse. Skulle de have været slået sammen?