Kalv saute Marengo

Kalv saute Marengo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalv saute Marengo, billede 4 Kalv saute Marengo, billede 1 Kalv saute Marengo, billede 2 Kalv saute Marengo, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.kalvebryst eller bov i tern
 Olie til stegning
1 dl.hvidvin
150 g.hakkede løg
7.5 dl.brun kalvesky/bouillon
1 fedhvidløg
2 dl.tomatpure
 Salt
 
 Smørbolle:
50 g.smør
1 spsk.hvedemel
 
 Smørristede champignon:
250 g.champignon
 g.Smør
 
6 æg
6 skiver sandwichtoast
 
 Pynt:
0.5 dl.hakket persille
 
Opskrift:
Kødet brunes i hed olie. Løgene svitses.

Hvidvin tilsættes og koger ned til ca. det halve.

Tilsæt presset hvidløg, tomatpure og salt. Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og braiseres under låg til kødet er mørt 2-3 timer.


Smørristede champignon:
Små champignoner ristes hele i smør, store champignon halveres eller kvartes, og sættes til side.


Kødet tages op.
Skyen kommes igennem en sigte, jævnes med en smørbolle og koges op.

Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon.

Anrettes med ristet hjerteformet brød, friteret æg og grofthakket persille over.

Tips:

Friterede æg:
Æggene slås ud i en skål enkeltvis. Fritureolie varmes op, og æggene "dumpes" forsigtigt enkeltvis ned i den varme olie, friteres ??? minuter til de er gyldne.


Sandwichtoast stikkes ud med hjerteudstikker og ristes i smør.





karakterer:
Opskriften er vist 45018 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu