Kalv saute Marengo
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet brunes i hed olie.
Løgene svitses.
Hvidvin tilsættes og koger ned til ca. det halve. Tilsæt presset hvidløg, tomatpure og salt. Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og braiseres under låg til kødet er mørt 2-3 timer. Smørristede champignon: Små champignoner ristes hele i smør, store champignon halveres eller kvartes, og sættes til side. Kødet tages op. Skyen kommes igennem en sigte, jævnes med en smørbolle og koges op. Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon. Anrettes med ristet hjerteformet brød, friteret æg og grofthakket persille over. Tips: Friterede æg: Æggene slås ud i en skål enkeltvis. Fritureolie varmes op, og æggene "dumpes" forsigtigt enkeltvis ned i den varme olie, friteres ??? minuter til de er gyldne. Sandwichtoast stikkes ud med hjerteudstikker og ristes i smør. |
|
Opskriften er vist 45018 gange,
og udskrevet 538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne