Nougatroulade 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt af : Fiffi Indsendt : |
|
|
Pisk æggene med sukker og pisk vand i. Sigt de 2 melsorter med bagepulver og rør dem i æggene. Bred dejen ud på bagepapir i en bradepande (ca. 30 x 40 cm) og bag 6-7 min. ved 225 grader.
Vend kagen ud på sukkerdrysset bagepapir og træk papiret på undersiden. Fugt det med koldt vand, hvis det hænger fast.
Rør cremen af blødt smør, sukker og æggeblomme. Smelt nougat over svag varme og rør det i smørcremen sammen med kakao og ca, 25g hakkede nøddekerner.
Bred cremen på kagebunden og tul den sammenfra langsiden. Pak sukkerpapiret om rouladen og læg den i køleskab med sammenfløjningen nedad et par timer. Smelt chokoladen over rouladen og drys hakkede nøddekerner på.
|
|
Opskriften er vist 8195 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne