Amerikanske pandekager med/uden blåbær
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt af : Fiffi Indsendt : Red : |
|
|
Æggene deles.
Blommerne piskes grundigt med kærnemælk og citronskal. Melet blandes med bagepulver. Mel, sukker og salt sigtes ned i mælkeblandingen. Rør grundigt, men ikke for længe. Hviderne piskes stive og vendes i dejen. Lad gerne dejen hvile et kvarters tid i køleskabet. Varm en god tykbundet pande op. Smelt en god klat smør og bag små tykke pandekager. Der bør kunne være ca. 3 på panden ad gangen. Spar ikke på smøren til bagningen. Hold de færdige pandekager varme i ovnen ved 100 grader, mens portionen bages færdig. Serveres med blåbær og ahornsirup. |
|
Opskriften er vist 634 gange,
og udskrevet 10 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (34 stemmer) |
|
Kommentarer homerdk - 2010-11-01 02:00:02 Det her er nok den mest autentiske flapjack opskrift. Hviderne skal piskes for sig, for at det giver den rette "luftighed" og der skal kærnemælk i for at gi smagen lidt ekstra :) Osse rigtig gode med vaniljeis til :P Eva - 2009-07-04 11:02:00 Hvor mange pandekager bliver der? Jeanette Ø - 2008-03-07 13:09:46 Man kan evt. komme lidt stødt allehånde/nellike/kanel i ved juletid, så blive de dejligt "juleagtige" Tildetrold - 2007-05-09 16:52:35 Super lækker opskrift - har tilsat dejen lidt ristede hasselnødder og kardemomme. Det er virkelig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne