Valnøddekage Glutenfri
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Æggeblommer og sukker piskes, vand tilsættes samt de hakkede nødder. Bland mel og bagepulver og rør det i. Pisk hviderne og vend dem forsigtigt i. Fordel dejen i springform. Bages ved 170 ° i 45 min. Afkøl kagen. Pynt med overtrækschokolade og valnødder. Kagen serveres med flødeskum til.
|
|
Opskriften er vist 13407 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 pre-mix er en glutenfri melblanding |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne