Valnøddekage Glutenfri

Valnøddekage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 æggeblommer
100 g.sukker
0.5 dl.kogende vand
100 g.hakkede valnødder
40 g.kartoffelmel
40 g.pre-mix
1 tsk.bagepulver
3 æggehvider
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes, vand tilsættes samt de hakkede nødder. Bland mel og bagepulver og rør det i. Pisk hviderne og vend dem forsigtigt i. Fordel dejen i springform. Bages ved 170 ° i 45 min. Afkøl kagen. Pynt med overtrækschokolade og valnødder. Kagen serveres med flødeskum til.





karakterer:
Opskriften er vist 13404 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
pre-mix er en glutenfri melblanding