Vild rissalat
Indsendt af : ellen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl risene godt og kog dem i rigeligt vand med lidt salt, ca 1 time. Hæld over skydende vand fra.
Rens og snit forårsløgene fint.
Pisk citronsaft, olie, hvidløg, salt og peber sammen og vend de varme ris i. Lad det blive koldt.
Gør alle de øvrige grønsager klar:
Gulerødder i halve tynde skiver
Tomater og peberfrugter i tern
Oliven i skiver
Hæld lidt kogende vand på rosinerne ½ time, så de svulmer op.
Bland det hele i et fad/skål. Drys grofthakkede valnødder over.
|
|
Opskriften er vist 21801 gange,
og udskrevet 666 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer frk krebs - 2010-03-18 18:18:13 super god salat. har dog byttet rosinerne ud med tranebær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne