Julekager med fyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes og gæren opløses deri. De øvrige ingredienser blandes i og det hele ældes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse ca. 15 min – tildækket.
Dejen deles i to lige store stykker, der formes til en kugle og rulles ud til den diameter på ca. 30 cm. Remoncen røres sammen og smøres på begge dejstykker, dejkanterne foldes ind over fyldet til midten og kagen sættes med sammenfoldningen nedad – hviler i ca. 5 min og klappes derefter flade. Skær 5 snit i kanten og 3 i midten af kagen, der igen sættes til hævning på et lunt sted i ca. 30 min – tildækket. Kagerne pensles med æggestrygelse og drysses med sukker og hakkede mandler. Bages på midterste rille ved 200 C i ca. 15 min. Tips: 853 |
|
Opskriften er vist 10777 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer ofelia - 2009-12-01 16:30:01 tak denne opskrift er bare så god mange tak alberte :) - 2007-11-22 10:15:27 cOOL KAGE ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne