Julekager med fyld

Julekager med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.hvedemel
100 g.margarine
50 g.gær
1 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
1 dl.mælk
 
 Fyld - Remonce:
100 g.margarine
100 g.sukker
50 g.marcipan
 
 Pynt:
 mandler
 sukker
 
Opskrift:
Mælken lunes og gæren opløses deri. De øvrige ingredienser blandes i og det hele ældes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse ca. 15 min – tildækket.

Dejen deles i to lige store stykker, der formes til en kugle og rulles ud til den diameter på ca. 30 cm.


Remoncen røres sammen og smøres på begge dejstykker, dejkanterne foldes ind over fyldet til midten og kagen sættes med sammenfoldningen nedad – hviler i ca. 5 min og klappes derefter flade. Skær 5 snit i kanten og 3 i midten af kagen, der igen sættes til hævning på et lunt sted i ca. 30 min – tildækket.


Kagerne pensles med æggestrygelse og drysses med sukker og hakkede mandler. Bages på midterste rille ved 200 C i ca. 15 min.

Tips:

853





karakterer:
Opskriften er vist 10768 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-01 16:30:01
tak denne opskrift er bare så god mange tak

  -   2007-11-22 10:15:27
cOOL KAGE !