Dyregullasch
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Boven udbenes og renses for sener og hinder.
Kødet skæres i passende stykker.
Mel, salt, paprika, knuste enebær og evt. chili blandes i en plastpose og kød og bacon tilsættes og rystes godt. Kødet brunes, evt af flere gange og tages op. Løg og hvidløg svitses. Kød, flåede tomater og vand plus bouillonterninger tilsættes og simrer under svag varme i 2-3 timer under jævnlig omrøring. Champignoner deles i kvarte og tilsættes de sidste 15 minutter. Cocktailpølserne varmes med de sidste 5 minutter og saucen jævnes evt. med lidt fløde. |
|
Opskriften er vist 37947 gange,
og udskrevet 1116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne