Maries sommerboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Vand og fedtstof bringes i kog.
Fedtstoffet skal være helt opløst, hvorefter gryden tages af ilden.
Mel, sukker, den revne skal af frugterne og citronsaften tilsættes, og der røres til dejen slipper ske og gryde.
Æggene tilsættes lidt efter lidt, dejen skal samle sig efter hver portion tilsatte æg.
Dejen afsættes med en spiseske i den varme fedtstof, og koges til de er lysebrune. Fedtstoffet skal holdes lige på kogepunktet, ellers bliver bollerne brændte. Når bollerne er færdigkogte, anbringes de på fedtsugende papir. Serveres pyntet med flormelis, syltetøj eller frugtkompot. Tips: 807 |
|
Opskriften er vist 5665 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne