Salat af sukkerbagte rabarber, let kogte asparges
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Ordnede rabarber bages let møre med sukker ved lav varme og afkøles.
Asparges skrælles, blanceres og afkøles. Ærter blendes med hvid balsamico, s+p og olivenolie. Revet rødbeder blendes med mørk balsamico, s+p og olivenolie. Anrettes og toppes med krydderurter vendt med god olie og lidt citron. |
|
Opskriften er vist 10415 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne