Lækker æblepie
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne til dejen æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Den færdigæltede dej rulles ud i ca. 3 mm. Tykkelse, og en velsmurt lagkageform ca. 22 cm. I diameter beklædes i bund og sider med ca. halvdelen af dejen. Æblefyldet fordeles over bunden, kanelsukker drysses over, og lidt fedtstof fordeles henover. Resten af dejen lægges herover som låg og trykkes til langs formens kant. Mønster i låget laves efter behag med en kageudstikker eller lignende (dejen fjernes hvor du har stukket med udstikkeren for at lave mønster). Stryges med æggestrygelse og drysses først med de hakkede nødder og derefter med groft sukker. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 35 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og sættes til yderligere afkøling på en bagerist. Tips: 789 |
|
Opskriften er vist 6085 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne