Kniplingskager 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Det hele æltes godt sammen. Rulles ud til små kugler, der sættes på plade. Trykkes flade med hånden til runde, tynde kager. Bages lysebrune ved 225 grader (middel varme i 5-6 minutter. Kagerne løsnes fra pladen med en paletkniv, før de er kolde. Opbevares bedst i kagedåse. Kagerne kan også bruges som dessert, hvis man lægger dem sammen to og to med flødeskum og jordbær- eller hindbærmarmelade. Man beregner to kager til hver person.
Tips: 243 |
|
Opskriften er vist 10642 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne