Laksetatar med koldrøget laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt af : tofly Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 155988 gange,
og udskrevet 4705 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (61 stemmer) |
|
Kommentarer lilli - 2022-12-29 10:29:23 Kan man lægge det på Blinis? KBORNICH - 2018-12-03 11:46:59 Jeg har brugt den skønne koldtrøgede FanøLaks (topping, der er hale og nakkestykke uden skind og ben) Jeg blødte det ud i iskoldt vand i 5min og duppede tørt i et viskestykke) Den lette udblødning er for at fjerne overskydende salt. Susanne40 - 2011-07-09 14:02:20 SUPER lækker lakseret! Allerede en gæstemads-klassiker hjemme hos os. Spar endelig ikke på creme-fraichen, jeg tilsætter ½ dl. mere for at få en lækker cremet konsistens. Per - 2010-11-21 17:07:28 Vi brugte koldrøget laks. Jens - 2010-04-04 13:58:18 En særdeles lækker dressing. Jeg kan imidlertid ikke lade være med at eksperimentere, og tilsatte derfror en teskefuld tørret dild og en halv teskefuld sukker. Det gør den ikke ringere, og så kan den glimrende spises til, uden at hakke laksen til småstykker. Per - 2009-03-24 15:52:23 Varmrøget eller koldrøget laks? Klogeernst - 2009-03-22 16:54:57 Det smager også rigtigt godt at komme reven citronskal i denne perfekte forret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne