Valnøddebrød Glutenfri
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i vandet. Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt dem lidt efter lidt, skiftevis med olien, under grundig omrøring. Kom dejen i en olieret form, og lad den hæve 1 time. Bag brødet ca. 45-55 min. ved 200 °, nederst i ovnen. PS: Dejen er klistret.
|
|
Opskriften er vist 25895 gange,
og udskrevet 651 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne