Stjernekage med valnødder
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker til en skummende, luftig masse. Smelt smørret og afkøl det. Hak valnøddekernerne fint og snit ingefæren i småbidder. Bland bagepulveret i melet og sigt det sammen i æggemassen. Rør valnøddekerner og ingefær i skiftevis med det smeltede smør.
Smør en springform gerne en stjerneformet - med smeltet smør og drys med fint rasp. Hæld dejen i og bag kagen ved 175 grader i Ca. 35 - 40 minutter. Rør en glasur af flormelis, kakao og vand og bred den over den afkølede kage. Pynt med grøn marcipan og cocktailbær. |
|
Opskriften er vist 5535 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne