Russer
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes og blandes med mælk, dette må nu max være 37 grader C.
Smuldre gæret heri og tilsæt æg og sukker og rør det sammen. Tilsæt melet og ælt eller rør til dejen slipper skålen. Stilles til hævning 30-45 minutter til dobbelt størrelse. Dejen slås ned ned og formes til et aflangt ikke så højt brød og stilles til efterhævning ca. 30 minutter. Bages på midterste rist ved 200 grader C. alm ovn i 20 min. Brødet køles af og skal det kun bruges til russer så gemmes det til dagen efter, eller længere det skal mindst være daggammelt. Kanelsmør: Blødt smør røres med farin og kanel. Brødet skæres i skiver som smøres med kanelsmør på begge sider, lidt mindre på den side der vender nedad. Lægges på en bageplade med bagepapir og bages på midterste rille i en forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Tips: Skal hele brødet bruges til russer så skal der bruges mere kanelsmør, prøv dig frem. Tilsæt evt. rosiner til brødet og spis det friskt som rosinbrød. |
|
Opskriften er vist 63197 gange,
og udskrevet 436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne