Husmandskoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæskes skæres i relativt tykke skiver, som til koteletter.
Vend først koteletterne i det sammenpiskede æg, derefter i mel og tul slut i rasp blandet med salt og peber. Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side. Stuvede ærter og gulerødder: Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på embalagen, ca 10 minutter. Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst. Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 41794 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer pia oesten - 2013-02-17 09:21:25 Smager bare saa godt,osse med persollesaus 10 herfra :))) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne