Pande sild

Pande sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : moster

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.sildefiletter
 rugmel
 st. peber
 margarine eller olie
2 store løg
1 rød peberfrugt
1 ds.tomatkoncentrat
1 dl.fløde
 salt
 lidt sukker
 eddike
 vand
 
Opskrift:
Sildefiletterne vendes i rugmel tilsat salt og st peber - de steges og lægges på fedtsugende papir - de snittede løg og peberfrugter svitses derefter på panden - eddike vand tomatkoncentrat og fløde hældes over - det koger godt igennem og smages til med sukker og eddike - de stegte sildefiletter bredes ud i et ildfast fad og fyldet hældes over. Severes lune eller kolde til et stykke rugbrød men ris smager også godt her til

Tips:

Man kan evt. lave dem dagen før og så varme fadet i ovnen til før severingen





karakterer:
Opskriften er vist 8002 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu