Pande sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : moster Indsendt : |
|
|
Sildefiletterne vendes i rugmel tilsat salt og st peber - de steges og lægges på fedtsugende papir - de snittede løg og peberfrugter svitses derefter på panden - eddike vand tomatkoncentrat og fløde hældes over - det koger godt igennem og smages til med sukker og eddike - de stegte sildefiletter bredes ud i et ildfast fad og fyldet hældes over. Severes lune eller kolde til et stykke rugbrød men ris smager også godt her til
Tips: Man kan evt. lave dem dagen før og så varme fadet i ovnen til før severingen |
|
Opskriften er vist 7955 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne