Pufkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Moster Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør røres godt meget godt med alt sukkeret og æg (brug gerne håndmixer) derefter røres (med ske) melet iblandet med bagepulveret og guldkornene i.
Sættes på en bageplade med en teske (god afstand da kagerne flyder ud) Bages ved ca. 160 til de bliver mørke i kanten ca. 10 - 15 min. |
|
Opskriften er vist 45555 gange,
og udskrevet 674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-09-18 15:36:15 Jeg vil tro lidt højere end midt i ovnen. Synes du de er for mørke i bunden i forhold til toppen så prøv at sætte pladen en rille op til næste plade dan andersen - 2022-09-04 19:32:06 skal de bages midt ovnen En anden moster :-) - 2013-03-26 11:46:58 Disse småkager kan jeg huske fra jeg var barn, desværre her jeg mistet opskrifts-mappen fra dengang (den var fra hjemmekundskab):-( Så er det jo dejligt at finde den her. Nu har jeg bagt et STORT glas (dobbelt portion), bundet en gul sløjfe om, og den får min søster som påskeæg :-) Anny Balleby - 2008-05-20 17:09:55 Bare lige for at fortælle, pufkagerne kan også med god hel laves med solsikkekerner i stedet for guldkorn,jeg pynter kagerne med et stykke knapchocolade mendes de er varme.God fornøjelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne