Sarah Bernhard Creme

Sarah Bernhard Creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.piskefløde
75 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Fløden koges op Chokoladen tilsættes Blandingen koges godt igennem

Tips:



Cremen skal altid koges dagen før den skal bruges

Cremen kan også koges med lys chokolade eller blød nougat





karakterer:
Opskriften er vist 24592 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu