Provencesovs
Indsendt : Red : |
|
|
Løget pilles og hakkes fint. Løget og presset hvidløg svitses i fedstsoffet. Champignonerne tilsættes og svitses med. Vandet, flåede tomater, oregano, herbes de provence, hakket persille, salt og peber tilsættes. Sovsen koges i ca. 5 min, med låg og smages til med salt og peber. Ønskes en tykkere sovs, kan den jævnes med majsstivelse udrørt i vand.
|
|
Opskriften er vist 6661 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer sorengry - 2022-03-20 09:00:10 God let syrlig sauce til pasta |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne