Provencesovs

Provencesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 løg
0.5 fedhvidløg
1 tsk.fedtstof
125 g.champignon
0.5 dl.vand
1 ds.hakkede tomater
0.25 tsk.tørret oregano
0.5 tsk.herdes de provene
1 spsk.frisk persille
 salt
 peber
 evt.majsstivelse
 
Opskrift:
Løget pilles og hakkes fint. Løget og presset hvidløg svitses i fedstsoffet. Champignonerne tilsættes og svitses med. Vandet, flåede tomater, oregano, herbes de provence, hakket persille, salt og peber tilsættes. Sovsen koges i ca. 5 min, med låg og smages til med salt og peber. Ønskes en tykkere sovs, kan den jævnes med majsstivelse udrørt i vand.





karakterer:
Opskriften er vist 6617 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-03-20 09:00:10
God let syrlig sauce til pasta