Moussaka uden aubergine og kød
Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i ½ cm skiver og koges 10 min.
Grønsagssaucens ingredienser blandes sammen i en gryde og simre i 10 minutter, hvorefter den smages til med salt og peber.
skummetmælken koges op og jævnes med en meljævning til det er en tyk sauce.
Et ovnfast fad smøres og der ligges først grøntsagssauce, kartofler, grøntsagssauce, kartofler, grøntsagssauce, kartofler og så hvid sauce. Varmes i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
Tips: Spises med grovflute til |
|
Opskriften er vist 14720 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Eva K - 2008-07-15 00:23:26 Det ser lækkert nok ud... men hvordan kan du kalde det moussaka, når de ingredienser, der kendetegner en moussaka, ikke indgår?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne