Ometet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Sabrina Indsendt : |
|
|
Nogle omeletter skal steges på begge sider, inden fyldet lægges på. Det gælder især, når omeletten skal rulles om fyldet. Når du skal stege en omelet på begge sider, kan du, efter låget har været på, hælde den ud på en tallerken og lægge den tilbage på panden med den ustegte side nederst.
|
|
Opskriften er vist 10436 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kathrine - 2008-07-22 17:15:50 Takker:) Godt fortalt.. vil lige prøve det, skal nemlig bruge den imorgen.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne