Vinbladsruller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Skyld vinbladene grundigt for salt og kom dem evt. i vand natten over.
bland alle ingredienser godt sammen.
Tag et blad ad gangen og kom farsen i og rul bladene som cigar.
Tips: læg ca en spk fars nederst på bladet, buk siderne ind mog midten og rul bladet stramt, på denne måde bliver fyldet i, og kommer ikke ud.
kom rullerne i en tykbundet gryde lag på lag.
Bland ingredienserne til sovsen og kom dem i gryden til sidst.
Koges i lav varme ca 3-4 i en halv time.
Spises med tyrkisk yoghurt som er blandet op med knust hvidløg.
Tips: Hvis man ikke skylder vinbladene grundigt, smager retten af alt for meget salt, kom derfor ikke salt i fyldet. |
|
Opskriften er vist 15090 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer sille - 2005-01-01 01:01:01 Skal bare prøves, det smager lækkert og er så godt på buffet eller forret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne