Ris lasange
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lolamus Indsendt : |
|
|
svits løg og brun køddet. tilsæt dolmoio evt. en smule oregano. lad det koge i ca 5 min. Kog ris i koge poserne. fordel herefter skiftevis kødsovs og ris ( som alm. lasange)og drys revet ost på. bages i ovn ved 200g. i ca 15 min til osten er smeltet.
Tips: Serveres med flute og / eller gulerods salat. TIP: brug en smule hvidløgsdresing på retten, smager kanon godt. |
|
Opskriften er vist 7470 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Lodberg - 2011-10-29 15:07:59 jeg kan ikke se pose ris for mig, give noget til sådan en ret, de må koge helt ud til grød, sys heller ikke ris og revet ost passer specielt godt sammen. 1* fra mig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne