Ris lasange

Ris lasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Lolamus

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
 dolmio pasta souse med ekstra hvidløg
 ris ( 2 koge poser)
 løg
 revet ost
 
Opskrift:
svits løg og brun køddet. tilsæt dolmoio evt. en smule oregano. lad det koge i ca 5 min. Kog ris i koge poserne. fordel herefter skiftevis kødsovs og ris ( som alm. lasange)og drys revet ost på. bages i ovn ved 200g. i ca 15 min til osten er smeltet.

Tips:

Serveres med flute og / eller gulerods salat. TIP: brug en smule hvidløgsdresing på retten, smager kanon godt.





karakterer:
Opskriften er vist 7470 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-29 15:07:59
jeg kan ikke se pose ris for mig, give noget til sådan en ret, de må koge helt ud til grød, sys heller ikke ris og revet ost passer specielt godt sammen. 1* fra mig