Mirabellegrød, rød
Hovedingrediens : Bær - Mirabelle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mirabellerne vaskes, flækkes og udstenes.
Bærrene koges i vandet under låg ca. 5 min. Mosen sødes. Ideal jævning og vanillesukker røres ud i 1 dl koldt vand og hældes i frugten på en gang og grøden koges 1 min. Den hældes i skål drysses med lidt sukker og afkøles. Fløde eller mælk serveres til. |
|
Opskriften er vist 54936 gange,
og udskrevet 761 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Edith - 2021-08-24 08:23:26 Kan man fryse mirabellegrød Eva - 2011-07-19 12:39:09 Kan sådan en grød fryses Per - 2009-08-20 20:53:56 Ideal jævning B er som navnet siger, den står gerne sammen med sylteting, men kartoffelmel eller Maizena Majsstivelse kan bruges i stedet. Ruth - 2009-08-18 12:21:33 Hvad er ideal jævning B? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne