Æblekompot med marengs
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : laila lykke Indsendt : |
|
|
Skræl æbler, halver dem og udstik ernehusene. Damp æblerne møre med sukker og vand. Hæld dem på en sigte. Læg æblerne i en pyyramide i et smurt ovnfast fad. Pisk æggehviderne stive og vend sukkeret i lidt ad gangen. Dæk æblerne med marengs og pynt evt. med marengs sprøjtet ud med en sprøjtepose. Stil fadet i oven ved 200 grader i ca 20 min.- til overfladen er gyldenbrun. Server direkte fra ovnen. God fornøjelse og velbekomme.
|
|
Opskriften er vist 6268 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne