Fisk med vilde ris
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Stine Indsendt : Red : |
|
|
Svits forårsløg/porrer og hvidløg i en gryde et kort øjeblik. Tilsæt citronsaft og bouillon og herefter blandede krydderurter - helst friske, men ikke nødvendigvis alle de nævnte.
Smag til med salt og peber og jævn saucen med lidt fløde eller creme fraiche, den skal ikke være tyk.
Læg fiskestykkerne i et ildfast fad og hæld saucen over. Pynt med skiver af tomat eller rød peber. Dampes i ovnen i ca. 20 minutter. Imens koges risblanding med vilde ris. Tips: Server gerne groft brød til. |
|
Opskriften er vist 19221 gange,
og udskrevet 657 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne