Ovndeller i baconsvøb
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : May Indsendt : |
|
|
Fars, løg, mel, mælk og æg røres sammen som en fast frikadellefars, tilsættes salt og peber efter behov. Farsen hviler.
Blend tomaterne og hæld dem i en bradepande, og hæld champignonerne oveni, dette blandes let.
Form dellerne med en ske, de skal være pænt store. Sæt dem på en lille tallerken, og rul baconskiverne omkring dem. Sæt herefter dellerne over i bradepanden, ned i tomatsovsen.
Retten sættes i ovnen 1 time ved 200 grader.
Tages ud, sæt dellerne på et fad, og hæld tomatsovsen op i en lille gryde. Skrab bradepanden så du får det hele med. Tilsæt mælken (lidt mere hvis man er mange og glad for sovs), koges op, jævnes og smages til med ribsgele og salt og peber. evt. kulør. Serveres med ris eller kartofler.
Tips: Rigtig lækker til både hverdag og fest. |
|
Opskriften er vist 12575 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer kimmaja - 2011-03-27 23:42:12 nu fik vi prøvet retten i dag søndag og det smagte ganske udmærket kimmaja - 2011-03-23 20:28:31 vi ville prøve denne ret på søndag bliver spænde anonym - 2009-07-03 18:48:07 Der kan med fordel tilsættes cocktailpølser uden skin ned i tomatsovsen inden retten sættes i ovnen... det her er simpelt hen en livret!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne