Ovndeller i baconsvøb

Ovndeller i baconsvøb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : May

Indsendt :     

Ingredienser:
 Deller:
1000 g.svinefars
1 stort hakket løg
2 spsk.hvedemel
1 dl.mælk
1-2 æg
 salt
 peber
2 pakkerbacon i skiver
 
 Sovs:
2 ds.flåede hakket tomater
1-2 glaschampignoner
 ribsgele
3-4 dl.mælk
 hvedemel til jævning
 evt.kulør
 
Opskrift:
Fars, løg, mel, mælk og æg røres sammen som en fast frikadellefars, tilsættes salt og peber efter behov. Farsen hviler. Blend tomaterne og hæld dem i en bradepande, og hæld champignonerne oveni, dette blandes let. Form dellerne med en ske, de skal være pænt store. Sæt dem på en lille tallerken, og rul baconskiverne omkring dem. Sæt herefter dellerne over i bradepanden, ned i tomatsovsen. Retten sættes i ovnen 1 time ved 200 grader. Tages ud, sæt dellerne på et fad, og hæld tomatsovsen op i en lille gryde. Skrab bradepanden så du får det hele med. Tilsæt mælken (lidt mere hvis man er mange og glad for sovs), koges op, jævnes og smages til med ribsgele og salt og peber. evt. kulør. Serveres med ris eller kartofler.

Tips:

Rigtig lækker til både hverdag og fest.





karakterer:
Opskriften er vist 12575 gange,
og udskrevet 492 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-27 23:42:12
nu fik vi prøvet retten i dag søndag og det smagte ganske udmærket

  -   2011-03-23 20:28:31
vi ville prøve denne ret på søndag bliver spænde

  -   2009-07-03 18:48:07
Der kan med fordel tilsættes cocktailpølser uden skin ned i tomatsovsen inden retten sættes i ovnen... det her er simpelt hen en livret!!!