Kiksekage 07
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt af : Patricia Indsendt : Red : |
|
|
Smelt Palminen på lille blus og køl den af.
Pisk æg og flormelis grundigt og smag til med kakao: Med 3 spsk får du en lys, mild chokoladekage og med 7 spsk en mørk og stærk. Rør den lunkne palmin i chokolademassen, pas på, at den ikke er for varm, for så skiller det! Beklæd en sandkageform med mad- eller bagepapir og læg et tyndt lag chokolade masse i bunden. Læg et lag kiks på, så mere chokolade og flere kiks i lag, til du har brugt det hele; slut med et lag chokolademasse. Sæt formen i køleskabet, til chokolademassen er stivnet - helst til næste dag. Vend kagen ud på et fad eller bræt og skær den i tynde skiver med en skarp kniv. Denne kage er ikke "fingermad", for chokolademassen smelter nemt, så det bliver en grisset affære - Her kræves tallerkener skeer eller gafler! Og derfor er det også bedst ikke at skære for mage skiver ad gangen, for de står og bliver bløde og klistrede på fadet. Tips: Glæd jer, Den er god. Sendt ind af en på 12 år som selv laver den og bliver brugt til børnefødselsdage tit og til familien. |
|
Opskriften er vist 11827 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne