Kiksekage 07

Kiksekage 07, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Patricia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250-300 g.Palmin
2 æg pasteuriserede
150-200 g.flormelis
3-7 spsk.sigtet kakao
22-26 firkantede søde vanillekiks
 
Opskrift:
Smelt Palminen på lille blus og køl den af.

Pisk æg og flormelis grundigt og smag til med kakao: Med 3 spsk får du en lys, mild chokoladekage og med 7 spsk en mørk og stærk.

Rør den lunkne palmin i chokolademassen, pas på, at den ikke er for varm, for så skiller det!

Beklæd en sandkageform med mad- eller bagepapir og læg et tyndt lag chokolade masse i bunden. Læg et lag kiks på, så mere chokolade og flere kiks i lag, til du har brugt det hele; slut med et lag chokolademasse.

Sæt formen i køleskabet, til chokolademassen er stivnet - helst til næste dag. Vend kagen ud på et fad eller bræt og skær den i tynde skiver med en skarp kniv.

Denne kage er ikke "fingermad", for chokolademassen smelter nemt, så det bliver en grisset affære - Her kræves tallerkener skeer eller gafler! Og derfor er det også bedst ikke at skære for mage skiver ad gangen, for de står og bliver bløde og klistrede på fadet.

Tips:

Glæd jer, Den er god. Sendt ind af en på 12 år som selv laver den og bliver brugt til børnefødselsdage tit og til familien.





karakterer:
Opskriften er vist 11827 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu