Rød glosuppe
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vand og sagogryn koges 3/4-1 time under tæt låg.
Suppen sødes med syltetøj og saft af enhver slags, som man har det, kirsebær, blommer, hindbær. Har man ingen bær, tages kun saft og en håndfuld rosiner eller svesker, af svesker kan man beregne 4-5 til hver person, de koges ½ time i suppen og må vaskes først. |
|
Opskriften er vist 24314 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Seje - 2012-01-06 18:45:26 Hej!:-) Kan man lave kig boller til?:-D Jakob - 2008-02-07 09:46:09 Glosuppen er lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne