Kylling med grøn karrypasta i kokosmælk
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Thailand Indsendt af : tania Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingebrystet i strimler, og steg dem i en wok med 2 spsk. grøn karrypasta. Når kyllingen er helt gennemstegt hælder man kokosmælken over og giver det et kort opkog. Kyllingen skal ikke simre i kokosmælken, den skal blot lige varmes i retten.
Servér med basmatiris |
|
Opskriften er vist 34290 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-02 13:30:22 + Limeblade, basilikumblade, fiskesuace, chili og bambusskud PN - 2010-11-01 22:16:33 Stærke sager og man får varmen, men ikke for sarte maver. Thomas - 2010-02-17 21:27:01 det der har ikke noget med thai mad at gøre. slet ikke faktisk. men 100 % brugbar til at viderudvikle retten. Katrine Cecilie - 2008-11-05 22:38:33 vi plejer at putte grønne bønner og bambusskud i også.. det er også en dejlig ret :D Amalie - 2008-05-05 18:24:41 dejlig opskrift. jeg kom personligt kun bambusskud, champinion og brokoli i, udover selve opskriften.. vi fik et fantastisk måltid (: God fornøjelse. Merethe - 2007-10-03 14:24:57 Lidt tam...men man kan med fordel komme snittet pepperfrugt, svampe, abugine, mini majs og mange andre grøntsager i. suree - 2007-08-11 10:54:54 Det er slet ikke sådan man lave kylling med grøn karrypasta, ikke den orriginal thailandsmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne