Tandoori kylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Tania Indsendt : |
|
|
Bland 1/4 - ½ liter græsk yoghurt med 2 spsk tandoorikrykkeri (kan købes hos den lokale grønthandler). Bland evt lidt chilipulver og hvidløg heri (tandoori-krydderiet er lidt stærkt i forvejen). Marinaden hældes over de optøede kyllingestykker (enten lår eller bryst. Kom en plastpose over så det bliver lufttæt, og lad det stå og trække natten over, eller i løbet af dagen. Tilberedes i ovnen ca. tre kvarter ved 150 grader. Servér med ris og evt. lidt flute
|
|
Opskriften er vist 11969 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne