Dejlige gulerodsboller

Dejlige gulerodsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Heidi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.letmælk
100 g.margarine
1 æg
3 spsk.sukker
1 tsk.groft salt
500 g.hvedemel (evt. 2-3 dl mere)
3-4 gulerødder (reven)
1 dl.sesamfrø
1 dl.hørfrø
1 dl.solsikkekerner
 
Opskrift:
Margarinen og mælken lunes. Gæren udrøres heri. De øvrige ingredienser kommes i. Dejen hæver tildækket til dobbelt størrelse - ca. 1 time. Bollerne sættes med en spiseske på bagepladen - efterhæver ca. 15 min. Antal: ca. 24 stk. Bages ved 220 grader i ca 10-15 min. Tips: Dejen kan sagtens tilberdes med 50 gram margarine i stedet.





karakterer:
Opskriften er vist 24556 gange,
og udskrevet 877 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-24 10:45:51
Hvor meget gær skal der i???

  -   2010-03-21 12:53:22
super boller. Kommer ikke sesamfrø i, men til gengæld en 5-korns blanding og sommetider valnødder. lækre boller

  -   2009-06-07 13:41:10
kom en pk gær i,stod ej noget i opskrift :-)) samt kun 2 dl solsikke kerner i dejen...havde ikke andet, samt gulerødder :-)) fik 24 stk boller,ud af den dej...brugte 1 dl olie,istedet for magarine... samt jeg bagte boller ved 200 gr,i alm ovn og kun 12 min,er det ikke nok,giv bollerne nogle min. mere...

  -   2009-03-01 16:11:06
øhh... er det varmluft eller bare alm.??? er lidt nysgerrig nu!!

  -   2008-06-30 13:08:31
bager du ved varmluft? kan de etv. fryses ned? kan du bages som større boller?

  -   2008-01-21 10:53:02
De er vild gode, smager bare så godt

  -   2007-07-19 11:40:50
Tip: erstat evt hørfrø med valnødder eller hasselnødder! Så bliver disse lækre boller endnu lækre!

  -   2007-06-13 18:25:59
Til Rikke: bagetiden er jo nok forskellig fra ovn til ovn, mine boller er i hvert fald gennembagte

  -   2007-02-09 08:52:08
bagetiden passer bedre med 20 - 25 min. efter den anførte tid er de kun delvis bagte.

  -   2005-01-01 01:01:01
Sorry - Der skal selvfølgelige 50 gram gær i opskriften

  -   2005-01-01 01:01:01
Lækre boller - brugte 50g gær, men fik kun 16 stk

  -   2005-01-01 01:01:01
ØHH hvor meget gær?