Dejlige gulerodsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen og mælken lunes. Gæren udrøres heri.
De øvrige ingredienser kommes i.
Dejen hæver tildækket til dobbelt størrelse - ca. 1 time.
Bollerne sættes med en spiseske på bagepladen - efterhæver ca. 15 min.
Antal: ca. 24 stk.
Bages ved 220 grader i ca 10-15 min.
Tips: Dejen kan sagtens tilberdes med 50 gram margarine i stedet.
|
|
Opskriften er vist 24556 gange,
og udskrevet 877 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer kantor - 2011-09-24 10:45:51 Hvor meget gær skal der i??? Thomas - 2010-03-21 12:53:22 super boller. Kommer ikke sesamfrø i, men til gengæld en 5-korns blanding og sommetider valnødder. lækre boller Anette,Lolland - 2009-06-07 13:41:10 kom en pk gær i,stod ej noget i opskrift :-)) samt kun 2 dl solsikke kerner i dejen...havde ikke andet, samt gulerødder :-)) fik 24 stk boller,ud af den dej...brugte 1 dl olie,istedet for magarine... samt jeg bagte boller ved 200 gr,i alm ovn og kun 12 min,er det ikke nok,giv bollerne nogle min. mere... Lizette - 2009-03-01 16:11:06 øhh... er det varmluft eller bare alm.??? er lidt nysgerrig nu!! maiken - 2008-06-30 13:08:31 bager du ved varmluft? kan de etv. fryses ned? kan du bages som større boller? anonym - 2008-01-21 10:53:02 De er vild gode, smager bare så godt cat - 2007-07-19 11:40:50 Tip: erstat evt hørfrø med valnødder eller hasselnødder! Så bliver disse lækre boller endnu lækre! Heidi (opskriftshaveren) - 2007-06-13 18:25:59 Til Rikke: bagetiden er jo nok forskellig fra ovn til ovn, mine boller er i hvert fald gennembagte Rikke - 2007-02-09 08:52:08 bagetiden passer bedre med 20 - 25 min. efter den anførte tid er de kun delvis bagte. Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Sorry - Der skal selvfølgelige 50 gram gær i opskriften Trine - 2005-01-01 01:01:01 Lækre boller - brugte 50g gær, men fik kun 16 stk bethina - 2005-01-01 01:01:01 ØHH hvor meget gær? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne