Gratineret løgsuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Skær rigeligt med løg i tynde skiverog lad dem stege lysebrune i smør eller olie.
Hæld derpå varmt vand eller kødsuppe (mere end man ønsker suppe) over og lader det koge i 15 min.
Derefter tilsættes salt efter behag.
Skær tynde franskbrødsskiver og læg dem på suppen, der er taget af ilden.
Drys et tykt lag revet ost på og stil derefter gryden i en god varm ovn indtil osten er blevet brun.
I stedet for gryden, kan anvendes små ildfaste portionsskåle.
|
|
Opskriften er vist 10621 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne