Pepperoni pizza
Indsendt af : p_nilsson Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd for ovnen på 200 grader C alm. ovn.
Pizzadej: Se fremgangsmåden her Når dejen er klar rulles den ud svarende til størrelse af en bradepande. Buk evt. kanten på pizzaen op for at skabe lidt hold til fyldet. Pizzasovs: Alle ingredienserne til pizzasovsen blendes sammen. Eller brug en købt sovs ca. 200 gram. Fyld: Pil løgene og skær dem i skiver. Fordel pizzasovsen jævnt ud over pizzaen. Derefter fordeles først majs og ost, derpå pepperoni eller spegepølse og løg. Bageplade med pizza sættes i ovnen og bages på næstnederste rille ca. 20-25 min til løgene er sprøde og pizzakanten pæn gylden. Tips: Nedfrysning: Jeg har i øvrigt haft gode erfaringer med at nedfryse pizzaen. Lad pizzaen køle lidt af, men ikke så længe at den står og bliver tør. Del pizzaen op i overkommelige stykker og pak dem i fryseposer, som derefter lægges i fryseren. Sørg for de ligger vandret indtil de er blevet frosne. Genopvarmning: Tag pizzaen op af fryseren og lad den tø op, det tager ca. en time. Tænd for ovnen på 200 grader. Når ovnen er varm lægges pizzaen på en bageplade og varmes i ca. 5-7 min. |
|
Opskriften er vist 30858 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne