Pizza med tun
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : p_nilsson Indsendt : Red : |
|
|
Tænd for ovnen på 200 grader.
Pizzadej: Lav dejen, brug fx. en ½ portion af denne opskrift - eller en pakke Maizena Pizzadej. Når dejen er klar rulles den ud svarende til størrelse af en bageplade. Buk evt. kanten på pizzaen op for at skabe lidt hold til fyldet. Fyld: Fordel tomaten jævnt ud over pizzaen. Derefter fordeles tun, majs, ananas, og ost. Bageplade med pizza sættes i ovnen og bages ca. 20-25 min til osten er pæn gylden. Tips: Nedfrysning: Jeg har i øvrigt haft gode erfaringer med at nedfryse pizzaen. Lad pizzaen køle lidt af, men ikke så længe at den står og bliver tør. Del pizzaen op i overkommelige stykker og pak dem i fryseposer, som derefter lægges i fryseren. Sørg for de ligger vandret indtil de er blevet frosne. Genopvarmning: Tag pizzaen op af fryseren og lad den tø op, det tager ca. en time. Tænd for ovnen på 200 grader. Når ovnen er varm lægges pizzaen på en bageplade og varmes i ca. 5-7 min. |
|
Opskriften er vist 18010 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne