Røget strus med grillede grøntsager
Hovedingrediens : Struds - Diverse struds Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i næsten papirstynde skiver og spred dem ud på 4 tallerkener.
Del hver avocado i 6 både, dryp dem med lidt citronsaft, smør dem med olivenolie og grill dem. Skær radicchio-salaten i 6-8 både og grill dem. Rist pinjekernerne let gyldne i ovnen og blend dem herefter med olivenolie, reven parmesan, hvidløg og lidt citronsaft til en cremet konsistens. Anret de grillede grøntsager på kødet med rucolasalaten, der lige er vendt med lidt olie, balsamico, salt og peber. Drys parmesanflager udover og læg pinjekerneolie omkring. |
|
Opskriften er vist 11438 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne