Røget strus med grillede grøntsager

Røget strus med grillede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.røget struds
2 avocado
1-2 aflange radicchio
100 g.Rucolasalat
 salt
 peber
 mild olivenolie
 balsamico
1 citron
40 g.pinjekerner
1 fedhvidløg
 parmesanostflager
20 g.reven parmesanost
Opskrift:
Skær kødet i næsten papirstynde skiver og spred dem ud på 4 tallerkener.
Del hver avocado i 6 både, dryp dem med lidt citronsaft, smør dem med olivenolie og grill dem.
Skær radicchio-salaten i 6-8 både og grill dem. Rist pinjekernerne let gyldne i ovnen og blend dem herefter med olivenolie, reven parmesan, hvidløg og lidt citronsaft til en cremet konsistens.

Anret de grillede grøntsager på kødet med rucolasalaten, der lige er vendt med lidt olie, balsamico, salt og peber.
Drys parmesanflager udover og læg pinjekerneolie omkring.





karakterer:
Opskriften er vist 11438 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu