Rødbeder med balsamico og fløde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt af : Bente Indsendt : |
|
|
Skær rødbederne i tykke stave på godt 1 cms tykkelse go 5 cm længde. Skær lget i bittesmå tern. Sauter løget klart i smør og hæld lidt vand på. Lad vandet dampe væk. Kom rødbeder og eddikerne i gryden. Drys sukkert over rødbederne. Vend forsigtigt og lad rødbederne suge eddiken. Hæld fløden ved og lad den koge tyk. Smag til med salt og peber. Pres lidt citron saft over til sidst der mangler lidt syre.
Serveres varme til alle former for kød og stegt fisk
|
|
Opskriften er vist 14269 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mutti - 2007-03-24 22:12:12 Det smager skønt. spiste dem til dyreryg. utroligt lækkert!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne