Roulade med chokolade Glutenfri
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kom dejen i bradepande. Bag ved 250 ° i 5-6 min. Vend den ud på sukkerdrysset papir.
Fyld: 100 g smør, 140 g flormelis, 2½ tsk vaniljesukker, 1 æg, evt. ristede hakkede mandler. Smør det ud over den kolde kage. Rul sammen og læg den i køleskabet, til fyldet er helt stivnet.
|
|
Opskriften er vist 20054 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Frida Lauridsen - 2010-05-07 15:29:08 den er super let at bage smager såå godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne