Chokomousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Danzerna Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen i et vandbad over et let blus. pisk i mellemtiden fløden og tilsæt hvis ønsket sukker eller vanillesukker. Rør de 2 dele sammen og lad det stå i køleskabet i ½ til 1 hel time.
Hvis en variation øsnkes med frugt: Blend frugten hvis frossen eller skær den friske frugt i små stykker. Bland det derefter i(inden det sættes i køleskabet) eller drys det over.
Tips: Kan også bruges som kagecreme eller supplement til is eller roulade. |
|
Opskriften er vist 12245 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer kitkat - 2009-04-23 10:47:50 4-6 plader!!!!!1chokolade 1oo gr.pr.plade eller 1 kg. pr plade ???????????? I øvrigt er alletiders kogebog en af mine favoritter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne